Smiley va deveni tătic. Iubita sa, Gina Pistol, ar fi însărcinată: „Acest secret îl știu doar câțiva apropiați”

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru prima dată. Relația dintre frumoasa prezentatoare și celebrul solist este una de notorietate, însă cei doi au preferat întotdeauna să fie cât mai discreți cu putință atunci când vine vorba de viața lor privată. Nu cu mult timp în urmă, artistul declara că doar copiii pot preda cele mai frumoase lecții de viață și pare destul de pregătit pentru următorul pas, scrie Impact, cu referire la ciao.ro.

Foto: voxbiz.ro

Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți

Rodul iubirii dintre Gina Pistol și Smiley, unul dintre cele mai frumoase cupluri din România, se va naște… peste șase luni! Astfel, cei doi vor deveni pentru pima dată părinți și se zvonește că artistul i-ar fi pus inelul de logodnă pe deget Ginei.

Potrivit unor surse din anturajul celor doi, frumoasa prezentatoare ar fi însărcinată în primul trimestru.

„Ginuța ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină“, notează sursa citată.


Pub