(video) Doi concubini, ambii recidiviști, cercetați penal după ce au furat un cărucior pentru copii

Doi concubini, un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de 22 de ani, au fost reținuți de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului sectorului Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui furt.

Foto: politia capitalei

Cazul a avut loc la data de 6 august 2020. Polițiștii din sectorul Botanica au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, care le-a spus că din scara blocului de locuit a fost sustras un cărucior pentru copii. La locul faptei, bărbatul a comunicat că seara împreună cu familia a fost la plimbare, după care a lăsat căruciorul în scara blocului, iar dimineață a depistat lipsa acestuia.

Prejudiciul care a fost cauzat părții vătămate a fost estimat la 5000 lei.

Suspecții în comiterea infracțiunii au fost identificați ulterior, localizați și reținuți.

La inspectorat aceștia și-au recunoscut vina.

Aceștia au spus că au intrat în bloc fără niciun impediment. Au observat căruciorul pentru copii care era fără supraveghere, l-au luat și au părăsit locul comiterii infracțiunii.

Poliția menționează că suspecții nu sunt la prima abatere de acest fel, ei fiind cercetați penal pentru infracțiunile de păstrare a drogurilor și furt.

Actualmente ei sunt cercetați penal pentru furt, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.


Pub