Răspunsul PAS la invitația PLDM de a crea un bloc electoral comun pentru prezidențiale și parlamentare anticipate

„Partidul Acțiune și Solidaritate și-a înaintat deja candidatul la funcția de președinte în persoana Maiei Sandu, iar principalul obiectiv este bunăstarea oamenilor, prin alungarea de la putere a hoților” - acesta este răspunsul PAS la invitația lansată de Partidul Liberal Democrat din Moldova de a crea un bloc electoral comun pentru prezidențialele din 1 noiembrie 2020, dar și pentru eventuale parlamentare anticipate, adresată și Platformei DA.

Foto: UNIMEDIA

„E vremea să scăpăm de cei care se îmbogățesc ilegal pe spatele cetățenilor. Și alegătorii PAS, și cei ai Platformei DA, ai PL, ai PD sau ai PLDM s-au săturat de hoți. Îi chemăm să o sprijine pe Maia Sandu pe toți oamenii care vor să scape de hoție și de toți hoții în frunte cu Dodon. Acesta va fi adevăratul bloc electoral, al alegătorilor, nu al liderilor politici care astăzi sunt, iar mâine - nu”, se arată în răspunsul PAS, oferit pentru UNIMEDIA.

PLDM a lansat astăzi un apel către PAS și Platforma DA de a crea un bloc electoral comun pentru prezidențialele din 1 noiembrie 2020. Invitația vine la două zile de la realegerea în funcția de președinte al formațiunii a fondatorului acesteia, fostul prim-ministru Vlad Filat.

PLDM „invită PAS și Platforma DA la dialog în vederea creării unui Bloc Electoral, care să participe cu un candidat comun la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie și cu o listă comună la alegerile parlamentare anticipate care sunt absolut necesare ieșirii Republicii Moldova din criză. Chiar dacă timpul e foarte scurt, prin voință politică, este încă posibilă desemnarea unui candidat comun pentru scrutinul prezidențial prin crearea acestui Bloc Electoral, în care toate cele trei formațiuni să-și manifeste identitatea și interesele electoratului propriu, dar, mai ales, să-și valorifice potențialul în promovarea interesului național al Republicii Moldova”, se menționează în invitația PLDM.


Pub