Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Șase noi decese provocate de…

Șase noi decese provocate de COVID-19

Foto: World Health Organization in Moldova

Reprezentanții Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) informează despre înregistrarea a încă șase decese provocate de COVID-19 în R. Moldova. Astfel, bilanțul național ajunge deja la 914 cazuri.

Potrivit MSMPS, este vorba de:

Deces 909: Bărbat de 69 din UTA Găgăuzia. Internat la data de 05 august, la SCR. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 910: Femeie de 77 ani, din raionul Cahul. Internată la data de 03 august, la Spitalul Raional Cahul. Comorbidități: insuficiență cardiacă, cardiomiopatie hipertensivă, diabet zaharat.

Deces 911: Femeie de 61 ani, din raionul Căușeni. Internată la data de 14 august, la Spitalul Raional Căușeni. Comorbidități: obezitate morbidă, sindromul suferinții respiratorii la maturi.

Deces 912: Femeie de 47 ani, din raionul Rezina. Internată la data de 03 august, la Spitalul „Sf. Treime”. Comorbidități: pielonefrită cronică bilaterală, ciroză hepatică, cardiopatie dismetabolică.

Deces 913: Femeie de 64 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 14 august, la Spitalul „Sf. Treime”. Comorbidități: cardiopatie mixtă, diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 914: Femeie de 86 ani , din mun. Chișinău. Internată la 17 august, la Institutul de Cardiologie. Comorbidități: insuficiență poliorganică, insuficiență cardiacă.