14:06:54 29.03.2024
Stiri

Băutura periculoasă care îți macină oasele. O bei zilnic, fără să conștientizezi cât este de toxică pentru tine

Actualitate 19.08.2020 08:31 Vizualizări4033 Autor: Ziarul National
Băutura periculoasă care îți macină oasele. O bei zilnic, fără să conștientizezi cât este de toxică pentru tine


Specialiștii sunt îngroziți după ce au văzut efectele acestei băuturi pericuolase asupra organismului uman. Oamenii din întreaga lume consumă zilnic sucuri cu acid fără să știe ce efect devastator au asupra corpului lor. Oasele sunt, pur și simplu, distruse în timp de sucurile cu acid. Iată ce se întâmplă în corpul tău când bei suc acidulat.

Sucurile cu acid sunt foarte nocive pentru organismul uman, iar efectele devastatoare se văd în timp. Potrivit ultimelor cercetări, sucul cu acid este, pur și simplu, otravă în pahar şi afectează corpul orcui.

Oasele sunt cele care, pe parcursul anilor, au cel mai mult de suferit din cauza acestor băuturi. Vitaminele care ar trebui să ajungă în oase sunte eliminate prin urină din cauza sucurilor cu acid.

În primele 10 minute. Un pahar de suc cu acid conţine aproximativ 10 linguri de zahăr, adică nici mai mult, nici mai puțin decât 100% din doza zilnică. Fosforul, responsabil de aromă, intră în sistem.

După 20 de minute. Nivelul de glucoză din organismul tău este în creștere şi creşte și nivelul de insulină. Ficatul începe să transforme zahărul în grăsime.

Ce se întâmplă în corpul tău după 40 de minute

Cafeina din suc este absorbită complet de organism. Fluxul sanguin creşte şi ficatul eliberează şi mai mult zahăr în sânge. Creierul tău blochează receptorii hormonali pentru adenozină, astfel previne oboseala.

După 45 de minute. Secreţia de dopamină creşte, inducând o stare asemănătoare cu heroina.

După 50 de minute. Fosfatul de magneziu, acidul fosforic, zincul şi calciul duc la o accelerare a digestiei. Este limitată excreţia de calciu în urină.

După o oră, toate mineralele care ar trebui să ajungă în oase, inclusiv magneziul, calciul şi zincul, sunt excretate în urină. Te simţi cu multă energie şi începi să ai schimbări de stare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md