14:55:40 28.03.2024
Stiri

VIDEO // PROIMOBIL.MD și AB+Partners anunță un nou parteneriat. VEZI ce cadouri au pentru clienți

Actualitate 19.08.2020 11:54 Vizualizări1873 Autor: Ziarul National
VIDEO // PROIMOBIL.MD și AB+Partners anunță un nou parteneriat. VEZI ce cadouri au pentru clienți


Compania imobiliară PROIMOBIL.MD și biroul de arhitectură și design AB+Partners au stabilit un parteneriat menit să transforme noul tău spațiu în cel la care visezi. La procurarea unui imobil fiecare client va obține gratuit consultanța unui designer interior, prețuri speciale pentru elaborarea proiectului de design, dar și 1000€ reducere pentru contractarea serviciilor de reparație la cheie, de la AB+Partners.

De asemenea, odată cu viitoare achiziție la PROIMOBIL.MD, noul proprietar va obține o reducere de 500€, acest discount clientul îl poate dărui unui prieten.

La echipa PROIMOBIL.MD se alătură un designer de interior din biroul de arhitectură AB+Partners, care va oferi consultanță profesionistă, indiferent de tipul de spațiu pe care îl procuri. Designerul îți va prezenta proiectele companiei și te va ajuta să identifici stilul dorit. Totodată, acesta te va ajuta să formulezi caietul de sarcini și lista solicitărilor, determinând exact categoriile de servicii de care ai nevoie. Serviciul este valabil atât pentru spațiile locative, cât și pentru oficii și spații comerciale. Reducerea de 500 € pe care o obțin clienții de la PROIMOBIL.MD este valabilă pentru orice imobil și poate fi utilizată în timp de un an.

Parteneriatul vine ca răspuns la necesitățile pieței și a filosofiei comune a companiilor, care presupune concentrarea forțelor pentru satisfacerea tuturor solicitărilor clienților. Astfel, datorită lui, obții comod și la pachet avantajos noua imagine a locuinței sau afacerii tale, cu ofertă la cheie!


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md