„Condițiile de impozitare sunt mai mici aici.” Un club de fotbal din Moldova încearcă să-l convingă pe Messi să semneze un contract

messi

Vara aceasta tot mai mult se zvonește că Lionel Messi ar putea pleca de la Barcelona, ceea ce face ca planeta fotbalului să fie mult mai agitată, iar Manchester City sau Inter Milano sunt gata, gata să se arunce după starul lui Barça. Există și îndrăzneți precum FC Petrocub, un club moldovean, care s-a declarat candidat la contractul cu argentinianul pe Facebook, cu argumente incontestabile.

Eurosport Franța menționează într-un articol că „tot mai mulți își încearcă norocul să ademenească vedeta argentiniană în clubul lor, iar o ofertă neașteptată, ba chiar exotică, vine de la un club din Moldova”, spun ei.

FC Petrocub, clubul moldovenesc de primă divizie, este gata să lupte pentru șansa de a-l convinge pe Messi să semneze un contrat. Mai mult decât atât, aceștia au și publicat pe pagina lor o fotografie cu vedeta fotbalului în tricoul clubului.

„Cât nu a plecat la Inter, noi credem că am putea găsi soluții de cazare la Hâncesti, dar și condițiile de impozitare în Moldova sunt mult mai în regulă decât în Spania”, se arată convinși cei de la FC Petroclub.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente