fbpx

Detalii despre pacienții bolnavi de COVID-19 care au decedat astăzi. Cea mai tânără persoană avea 47 de ani

Alte șase persoane, infectate cu virusul COVID-19, s-au stins din viață în Moldova. Ministerul Sănătății a informat că e vorba de un bărbat și cinci femei, cea mai tânără victimă având 47 de ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Detaliile despre pacienții decedați:

Bărbat de 69 de ani, din UTA Găgăuzia, internat pe 5 august la SCR. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială.

Femeie de 77 de ani, din Cahul, internată pe 3 august la spitalul raional. Comorbidități: insuficiență cardiacă, cardiomiopatie hipertensivă, diabet zaharat.

Femeie de 61 de ani, din Căușeni, internată pe 14 august la spitalul raional. Comorbidități: obezitate morbidă, sindromul suferinții respiratorii la maturi.

Femeie de 47 de ani, din raionul Rezina, internată pe 3 august la Spitalul „Sf. Treime”. Comorbidități: pielonefrită cronică bilaterală, ciroză hepatică, cardiopatie dismetabolică.

Femeie de 64 de ani, din municipiul Chișinău, internată pe 14 august la Spitalul „Sf. Treime”. Comorbidități: cardiopatie mixtă, diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arterială.

Femeie de 86 de ani, din municipiul Chișinău, internată pe 17 august la Institutul de Cardiologie. Comorbidități: insuficiență poliorganică, insuficiență cardiacă.

Până astăzi au decedat 914 persoane infectate și au fost tratate 22.169 (284 în ultimele ore). Bilanțul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 31.415.

CITEȘTE ȘI:

ultima oră | Record trist în Moldova! S-au înregistrat 626 de cazuri noi de COVID-19

Articole asemănătoare

Back to top button