Platforma DA a cumpărat o pompă nouă pentru a asigura cu apă un sat din raionul Leova

Deputații Platformei DA au cumpărat o pompă nouă pentru a asigura cu apă potabilă locuitorii satului Beștemac, raionul Leova, în urma unei cam,panii de colectare de fonduri în acest sens. Oameni de afaceri, care au preferat să-și păstreze anonimatul, au donat pentru ca fântâna arteziană din Beștemac să devină, din nou funcțională.

Foto: Facebook

„M-am bucurat să ajung ieri în vizită în satul Beștemac, o așezare frumoasă din raionul Leova, unde am comunicat cu domnul Vasile Moraru, vechi prieten al Platformei, dedicat trup și suflet consătenilor săi, care l-au ales cu încredere deplină în funcția de primar și l-au susținut în lupta electorală grea și inegală.

Beștemac / Sursa:Facebook

Vizita noastră, a parlamentarilor Platformei DA, a fost prilejuită de un lucru mic, dar important, pe care l-am putut face pentru localnici. Dincolo de problemele tipice pentru localitățile din republică, sătenii din Beștemac duceau lipsă de apă potabilă. Fântânile sunt aproape secate, iar de curând, erodat de apa sulfuroasă, s-a prăbușit și castelul de apă, apoi a ieșit din funcțiune și pompa din unica fântână arteziană. Prea multe deodată pentru bugetul auster al Primăriei.

Beștemac / Sursa:Facebook

Până la urmă, deputații Platformei DA, la care a apelat prietenul nostru Vasile Moraru au reușit să identifice un om cu inimă mare, care le-a cumpărat localnicilor o pompă nouă. A fost instalată chiar ieri, muncitorii lucrând până seara târziu pentru a aduce apa la robinetul sătenilor”, a scris deputatul Platformei DA, Chiril Moțpan, pe pagina sa de Facebook.

Beștemac / Sursa:Facebook


Pub