image
Sursa foto: Getty Images

După ce a încălcat carantina și a riscat închisoarea ca să se vadă cu ea, Luka Jovic a trecut la următorul pas

Luka Jovic (22 de ani) a fost în centrul atenției la începutul pandemiei de coronavirus, când a încălcat carantina și a fost criticat dur inclusiv de prim-ministrul Serbiei, Ana Brnabic.

Atacantul lui Real Madrid, unde a dezamăgit în stagiunea precedentă, a fugit atunci din izolare ca să se vadă cu modelul sârb Sofija Milosevic (29 de ani), cu care are o relație din vara lui 2019.

Sofija, faimoasă în lumea modei internaționale, a avut în trecut o relație cu Viktor Troicki, un tenismen din Serbia. Acum însă, pare hotărâtă să își petreacă timpul exclusiv cu Jovic, care tocmai a cerut-o de soție. Mai ales că Sofija Milosevic este însărcinată în câteva luni.

Momentul cererii în căsătorie a avut loc pe un yacht, în insula Capri, unde cei doi sunt în vacanță. Sârboaica n-a stat pe gânduri. ”Da. Mulțumesc pentru că sunt cu tine, pentru că râd mai mult alături de tine. Mulțumesc că mă iubești. Te iubesc la infinit”, a răspuns Sofija.

Imaginile cu sârboaica, având burta foarte vizibilă, cerută de soție de Luka Jovic au circulat în mediul online.

Sofija Milosevic a mai avut o relație cu un fotbalist celebru din Serbia. Din 2015 până în 2018 a fost cuplată cu Adem Ljajic (28 de ani), fotbalistul lui Beșiktaș.

Presa din Serbia scria că cei doi au planuri de nuntă, însă în cele din urmă s-au despărțit. Tot jurnaliștii din țara vecină speculează că Sofija a mai avut aventuri cu alți doi fotbaliști: Dusko Tosic și starul croat Ante Rebic.

Sârboaica a intrat în lumea modei de la 14 ani, prezentând de-a lungul timpului pentru mai multe brand-uri, atât în Serbia, cât și la Milano sau New York.

Relația dintre Sofija Milosevic și Luka Jovic a început cumva scandalos. Vârful lui Real a părăsit-o pe Andjela Manitasevic, mama primului său copil, ca să iasă cu modelul născut în Belgrad.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: