22:24:06 19.04.2024
Stiri

Maia Sandu DECONSPIRĂ o nouă MINCIUNĂ a lui Igor Dodon: „Au uitat că Dodon, la indicația lui Plahotniuc, a promulgat legea pentru vinderea cetățeniei Republicii Moldova unor străini anonimi anume pentru ca aceștia să poată cumpăra pământurile?”

Actualitate 18.08.2020 09:35 Vizualizări2830 Autor: Ziarul National


Maia Sandu DECONSPIRĂ o nouă MINCIUNĂ a lui Igor Dodon: „Au uitat că Dodon, la indicația lui Plahotniuc, a promulgat legea pentru vinderea cetățeniei Republicii Moldova unor străini anonimi anume pentru ca aceștia să poată cumpăra pământurile?”

Președintele Igor Dodon este cel care a promulgat legea ce permite acordarea cetățeniei R. Moldova unor străini contra investiții și tot el, prin intermediul fratelui său, ar cumpăra terenuri din R. Moldova „pe banii milionarului rus Igor Chaika”.

Aceasta este replica liderei Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, după ce președintele fracțiunii parlamentare a socialiștilor, Corneliu Furculiță, a speriat agricultorii protestatari, dintr-o conferință de presă susținută luni în Parlament, că opoziția ar intenționa să permită străinilor să cumpere pământul din R. Moldova.

„O nouă minciună marca Dodon și PSRM, mai gogonată decât cea cu 30 de mii de sirieni de acum patru ani, este vehiculată azi de deputații socialiști care își bat joc de oameni desconsiderându-i și umilindu-i cu minciuni și insulte. Pentru că le-am dat în obraz că nu le pasă de agricultori și de pământurile noastre, ei amăgesc oamenii că noi vrem să vindem pământul cetățenilor străini. Este o minciună cât prostia lor de mare.

Au uitat că Dodon, la indicația lui Plahotniuc, a promulgat legea pentru vinderea cetățeniei Republicii Moldova unor străini anonimi anume pentru ca aceștia să poată cumpăra pământurile? Au uitat că acest program a fost anulat la insistența noastră? Nu știu că Dodon, cu mâna fratelui său, cumpără terenuri din Moldova pe banii milionarului rus Igor Chaika și își face iazuri pe ele?”, a întrebat Maia Sandu.

CITIȚI și Noi „PERLE” de la Corneliu Furculiță, apropiatul lui Dodon care îndeamnă agricultorii să „rabde” până „Domnul ne va da ploaie și roadă”: Socialistul sperie agricultorii că vor rămâne fără PĂMÂNTURI

Politiciana susține că „minciuna e arma principală” a socialiștilor și, de fiecare dată când li se arată cât sunt de incompetenți și corupți, mai inventează câte „o minciună și o răspândesc prin televiziunile lor plătite din bani furați”.

„Îl voi da în judecată și pe deputatul Furculiță și toate publicațiile socialiste care promovează această minciună”, a anunțat lidera PAS.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md