08:09:44 29.03.2024
Stiri

Corneliu Furculiță se plânge că ar fi ATACAT, după ce a acuzat-o pe Maia Sandu că ar intenționa să vândă terenurile agricole străinilor

Actualitate 18.08.2020 12:36 Vizualizări1919 Autor: Ziarul National
Corneliu Furculiță se plânge că ar fi ATACAT, după ce a acuzat-o pe Maia Sandu că ar intenționa să vândă terenurile agricole străinilor deschide.md


Liderul fracțiunii PSRM din Parlament, Corneliu Furculiță, consideră că un politician proeuropean, așa cum este Maia Sandu, nu ar acționa presa în judecată. Reacția lui Furculiță vine după ce lidera PAS a declarat că-l va acționa în judecată pe el, dar și „toate publicațiile socialiste”, pentru că au promovat un fals – faptul că ar intenționa să vândă pământul din R. Moldova străinilor.

„Maia Sandu, în loc să dea răspuns la întrebările despre cum a susținut ea agricultorii, în perioada când a condus guvernul, a reacționat isteric și cu amenințări la adresa instituțiilor media. Culmea e că Maia Sandu a amenințat presa cu judecată, doar pentru că au difuzat o știre din briefingul nostru de presă. Halal de „politician proeuropean”, cum se poziționează Maia Sandu. Nu dă niciun dram pentru libertatea de exprimare și libertatea presei. Pentru Sandu, presa e liberă doar în măsura în care să difuzeze poziția ei și a PAS”, a menționat Furculiță într-o postare pe Facebook.

Citește și: Maia Sandu DECONSPIRĂ o nouă MINCIUNĂ a lui Igor Dodon: „Au uitat că Dodon, la indicația lui Plahotniuc, a promulgat legea pentru vinderea cetățeniei Republicii Moldova unor străini anonimi anume pentru ca aceștia să poată cumpăra pământurile?”

Acesta o îndeamnă pe Maia Sandu să spună ce a făcut pentru agricultori cât a fost premier și dacă este de acord ca cetățenii străini să primească dreptul să cumpere terenuri agricole în R. Moldova.

CITIȚI și Noi „PERLE” de la Corneliu Furculiță, apropiatul lui Dodon care îndeamnă agricultorii să „rabde” până „Domnul ne va da ploaie și roadă”: Socialistul sperie agricultorii că vor rămâne fără PĂMÂNTURI

În replică, apropiații Maiei Sandu spun că Furculiță își pierde cumpătul.

„Corneliu Furculiță este nervos. Cică am ataca presa. Nu, nu atacăm presa! Aia despre care vorbește el nu e presă, ci instrumente de propagandă. Atât on-line, cât și televiziunile. Deci, Dodon a preluat de la Plahotniuc nu doar schemele și conducătorii de instituții, ci și portalurile de fake-news. Referitor la întrebarea lui - PAS nu pledează pentru oferirea dreptului de a vinde pământ străinilor. Dodon nu doar că a declarat, ci chiar a promovat vânzarea terenului străinilor, promulgând și implementând legea de vânzare a cetățeniei”, a răspuns vicepreședintele PAS, Sergiu Litvinenco.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md