Ministerul Sănătății va coopera cu organele de drept în contextul anchetei la Consiliul Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă

by D M
Distribuiti mai departe...

Ministerul Sănătății va coopera cu organele de drept în contextul anchetei la Consiliul Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă. Despre aceasta se spune într-o reacție a Ministerului la percheziţiile efectuate de către ofiţerii CNA, în cadrul Consiliului Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă, din subordinea MSMPS.

Astfel, Ministerul Sănătății menționaează că MSMPS condamnă cu vehemenţă actele de corupţie printre angajaţi şi reiterează importanța respectării prevederilor legislației. Totodată, ne exprimăm regretul faţă de situaţia creată şi anunţăm că asemenea cazuri nu vor fi tolerate, scrie deschide.md.

Amintim că, mascații Centrului Național Anticorupție au descins în această dimineață cu mai multe percheziții la Consiliul Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă. Acțiunile de urmărire penală vizează presupuse acte de corupere comise de către angajaţii insituției, pentru determinarea sau reconfirmarea gradului de dizabilitate.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...