fbpx

Autoritățile germane vor să omoare porcul care a furat laptopul unui naturist. Mai multe persoane au semnat o petiție online și protestează împotriva deciziei

Autoritățile germane intenționează să omoare porcul care a furat acum câteva zile laptopul unui naturist. Mai multe persoane, însă, au lansat o petiție și protestează împotriva acestei acțiuni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Serviciul pentru Protecția Fondului Forestier a decis să împuște animalul, care are și câțiva pui, transmite The Guardian. Așadar, oamenii au protestat la marginea unei păduri pentru a salva porcul. Totodată, și pe internet a fost lansată o petiție online în acest sens.

Femela pe nume Elsa a devenit populară după ce a luat pachetul în care se păstra laptopul unui naturist. Individul a fugărit-o dezbrăcat prin parc, iar momentul a fost surprins de o influenceră de la Berlin, care a făcut istoria cunoscută după ce a primit acordul protagonistului.

Naturismul este o mișcare care presupune expunerea nudității. Această, însă, nu are conotație sexuală și, comparativ cu nudismul (chiar dacă unele voci afirmă că acțiunile ar fi identice), adepții căruia pun accent pe afișarea corpului dezgolit, evidențiază legătura și armonia cu natura, dar și respectul pentru mediul în care această practică este integrată.

CITEȘTE ȘI:

foto | A alergat dezbrăcat după mistrețul care i-a furat laptopul. Cazul unui bărbat din Berlin

Articole asemănătoare

Back to top button