fbpx

Jennifer Aniston și Brad Pitt, din nou împreună… pe ecrane! Despre ce proiect este vorba?

Pentru prima dată după 19 ani, Brad Pitt și Jennifer Aniston vor fi parte a unui proiect cinematografic virtual – unul dintre cele mai așteptate. Este vorba despre citirea scenariului filmului „Fast Times at Ridgemont High”, în cadrul unui eveniment caritabil.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta va fi difuzat live pe 21 august, pe Facebook și TikTok, și face parte din campania de strângere de fonduri pentru organizația CORE, care luptă împotriva efectelor coronavirusului asupra persoanelor defavorizate, și pentru organizația Reform Alliance, implicată în reformarea justiției și apărarea persoanelor aflate în dificultate, transmite elle.ro.

Nu se cunoaște dacă Brad și Jennifer vor fi în aceeași scenă, rolurile lor urmând să fie anunțate abia la începerea evenimentului live.

„Jen adoră faptul că Brad s-a alăturat distribuției, sunt prieteni foarte buni și ea știe că acest lucru va atrage mai multe donații pentru aceste organizații, ceea ce este un câștig dublu. Jen este extrem de încântată de întregul proiect, distribuția este una epică și este vorba de un film clasic, așa că abia așteaptă evenimentul”, a declarat o sursă pentru HollywoodLife.

„Brad nu are nicio problemă să lucreze cu Jen deoarece va fi foarte distractiv. În plus ei sunt prieteni și proiectul este menit a-i ajuta pe alții. Ei se respectă unul pe celălalt și sunt foarte fericiți că pot face parte din acest proiect”, a spus altcineva pentru aceeași sursă.

În cadrul evenimenului vor mai participa artiști ca: Sean Penn, Julia Roberts, Matthew McConaughey, Henry Golding, Shia LaBeouf și Morgan Freeman.

Menționăm că Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au căsătorit în iulie 2000 și s-au despărțit în ianuarie 2005, divorțând în luna octombrie. În ultima perioadă, cei doi se pare că au o relație mai prietenoasă, Brad fiind chiar invitat la o petrecere organizată de fosta lui soție, la împlinirea vârstei de 50 de ani. Cei doi doar o dată au apărut împreună pe ecrane – în noiembrie 2001, când Brad Pitt a fost invitat special într-un episod al serialului „Friends”.

Articole asemănătoare

Back to top button