fbpx

Detalii șocante în cazul tonelor de petrol care s-au scurs în Oceanul Indian. Vaporul s-ar fi apropiat de țărm pentru WiFi

Anchetatorii au prezentat detalii noi în cazul petrolierului eșuat în apropiere de coasta insulei Mauritius din Oceanul Indian și au anunțat că a fost reținut căpitanul navei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit informațiilor obținute de oamenii legii, înainte de impact, la bordul navei s-ar fi organizat o petrecere cu ocazia unei aniversări, iar vaporul ar fi navigat mai aproape de țărm pentru a prinde semnal WiFi, informează BBC.

Detaliile cu privire la petrecere au fost obținute după audierea membrilor echipajului, iar Poliția a precizat că persoana reținută pentru punerea în pericol a navigației are 58 de ani.

Menționăm că vaporul cu 4000 de tone de combustibil la bord s-a rupt în două zilele trecute. Petrolierul eșuat aparține unei companii japoneze și s-a ciocnit pe 25 iulie de un recif de corali, în apropierea rezervației Blue Bay Marine Park, unde apele sunt „impecabil de curate” și care reprezintă o celebră atracție turistică. Autoritățile insulei Mauritius au declarat stare de urgență, iar mii de voluntari luptă în regiune, în cadrul unei operațiuni de curățare

Articole asemănătoare

Back to top button