‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 22 aprilie, 2024
8.3 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriTârgul strugurilor timpurii ar putea să nu aibă loc în această duminică

Târgul strugurilor timpurii ar putea să nu aibă loc în această duminică

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Târgul strugurilor timpurii, care urma să se desfășoare în acest weekend, ar putea să nu aibă loc. Președintele asociației obștești de consultanță și instruire, AGRO-DICOM, Parascovia Sava, care este și organizatorul evenimentului a precizat că nu poate obține autorizație de la adiministrația locală a orașului Durlești din suburbia Capitalei. Aceasta a mențioat că va depune toate eforturile pentru ca evenimentul să aibă loc, dar nu depinde totul doar de ea. În acest sens, i-a îndemnat pe fermierii care urmau să participe duminică la târg să de-a dovadă de răbdare și înțelegere.

Târgul urma să se desfășoare chiar în fața casei de cultură din Durlești, de la ora 10:00 până la ora 18:00. Pe lângă strugurii dulci și aromați, vizitatorii urmau să găsească acolo și alte fructe de sezon.

FOTO: moldovanews.md

Pentru a-i ajuta pe producătorii locali, care urmau să fie prezenți la eveniment să-și comercializeze marfa, organizatorii au făcute publice numerele lor personale de telefon. În acest sens vă puteți rezerva coșul cu produse de sezon din timp și fie mergeți după el ori vă este adus chiar de către fermier.

Faceți rezervările pentru:

  • struguri- 060276179 Ana;
  • struguri și brânză de capră – 079012938 Vera;
  • mure – 069709830 Olga;
  • miere de albine – 069842582 Marina Bandur.

LISTA DE PRODUCĂTORI VA FI COMPLETATĂ

Evenimentul este ajuns la cea de-a treia ediție, iar scopul acestuia este de a promova producătorilor locali, a simțului de comunitate și conectarea tuturor sectoarelor din societate consumatori, producători și instituții publice.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›