image
Sursa foto: sobesednik.ru

Fotografii rare cu fiica lui Putin pe care ar fi fost testat primul vaccin anti-covid

Rusia a anunțat săptămâna trecută că a creat primul vaccin din lume anti COVID, iar Vladimir Putin a afirmat că acesta a fost testat chiar pe fiica lui, pentru a da un plus de credibilitate descoperirii.

Rusia a reuşit să devină prima ţară din lume care înregistrează un vaccin împotriva noului coronavirus, a anunţat marţi preşedintele rus Vladimir Putin, afirmând că una din fiicele sale şi l-a injectat.

„În această dimineaţă, un vaccin împotriva noului coronavirus a fost înregistrat pentru prima oară în lume”, a declarat Putin, în cadrul unei reuniuni a guvernului său, asigurând că vaccinul rusesc este eficient, că a trecut toate testele necesare şi permite obţinerea unei „imunităţi durabile” la COVID-19.

„Una dintre fiicele mele şi-a făcut acest vaccin, aşa că, din această perspectivă, a luat parte la experimente”, a declarat Putin, potrivit agenţiei de presă Interfax, adăugând că fata sa a făcut puţină febră, 38 de grade Celsius, după primul vaccin inoculat, iar temperatura sa a coborât la puţin peste 37 de grade Celsius a doua zi, notează romaniatv.net.

„După cea de-a doua injecţie, a doua vaccinare, temperatura i-a crescut de asemenea puţin, dar pe urmă a revenit la normal. În prezent, ea se simte bine”, iar concentraţia de anticorpi necesari împotriva coronavirusului este mare, a spus preşedintele rus, fără a preciza care dintre cele două fiice ale sale şi-a injectat vaccinul - Maria sau Ekaterina.

Presa din Rusia scrie că, cel mai probabil, Maria Vorontsova ar fi cea care a testat vaccinul, deoarece ea a absolvit Medicina, s-a specializat în Endocrinologie și este implicată în construcția unui spital în apropiere de Sankt Petersburg.

fiica lui Putinfiica lui Putin
fiica lui Putinfiica lui Putin
fiica lui Putinfiica lui Putin
fiica lui Putinfiica lui Putin
fiica lui Putinfiica lui Putin
fiica lui Putinfiica lui Putin
fiica lui Putinfiica lui Putin

Noutăţile partenerilor

comentarii: