Breaking News

image
Sursa foto: realestate.com.au

Un copil de 8 ani a cumpărat cu o sumă uriașă cinci proprietăți la o licitație din Sydney: Povestea lui Michael

Un băiat australian de numai 8 ani a devenit unul dintre cei mai tineri dezvoltatori imobiliari din lume după ce a achiziționat cu 970.000 de dolari australieni (aproape 600.000 de euro) cinci apartamente în Sydney, la o licitație.

La licitație, Michael Hamdan s-a angajat într-o adevărată luptă cu alți șase competitori și, în final, a devenit câștigătorul grupului de proprietăți scoase la vânzare cu suma de 800.000 de dolari australieni, potrivit Yahoo News, citat de digi24.ro.

Copilul și-a învins competitorii aplicând o strategie de licitare la care apelează profesioniștii. Mentorul lui Michael este tatăl său, un important investitor imobiliar.

Mark Saleh, agentul care a vândut proprietățile, a declarat pentru Realestate.com.au că participarea băiatului la licitație a trimis o undă de șoc în rândul celorlalți participanți.

„N-am văzut niciodată așa ceva. Toți ceilalți ofertanți au fost puțin șocați”, a spus agentul.

La cei 8 ani pe care îi are, tânărul Michael nu este în măsură să achiziționeze direct proprietățile, tatăl lui fiind implicat în încheierea documentelor. Însă acesta spune că vrea să-și implice fiul pe deplin în procesele de achiziție și afaceri pentru a-și dezvolta abilitățile.

„Eu nu mă simt foarte confortabil când particip la licitații, iar asta nu a fost ușoară. Sper că acest episod îi va crește încrederea. Michael va fi implicat în toate deciziile și va face propriile alegeri. Este dificil să intri pe piața imobiliară și vreau să-mi instruiesc fiul. Încerc să-l învăț tot ce știu”, a declarat tatăl copilului.

Tatăl lui Michael a adăugat că acesta a fost de-a dreptul extaziat să participe la licitație dovedind un talent peste măsură.

Cele 5 proprietăți vor fi renovate și ulterior închiriate, fiind o afacere pe care o va gestiona Michael.

Conform cercetărilor efectuate de o bancă australiană, vârsta medie la care un rezident din Sydney își cumpără prima locuință este de 38 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: