Principală  —  IMPORTANTE   —   DOC/ Membrii Organizației Teritoriale Florești…

DOC Membrii Organizației Teritoriale Florești a PDM anunță că părăsesc formațiunea: „Ne rezervăm dreptul de a reveni în PDM odată cu plecarea lui Pavel Filip”

Membrii Organizației Teritoriale Florești a Partidului Democrat din Moldova (PDM) au semnat o declarație prin care anunță că părăsesc formațiunea, inclusiv președintele raionului Ștefan Paniș, „din cauza lui Pavel Filip și a apropiaților lui din PDM”. Totodată, aceștia susțin că a fost luată o astfel de decizie după ce Biroul Executiv al PDM a decis excluderea lui Vladimir Andronachi și Eugeniu Nichiforciuc din Partidul Democrat.

Potrivit declarației semnate de membii OT Florești a PDM, in corpore anunță că părăsesc rândurile PDM, declarându-se neafiliați și menționează că vor reveni în formațiune odată cu plecarea lui Pavel Filip de la cârma PDM.

Declarăm retragerea încrederii Organizației Teritoriale Florești în președintele PDM, Pavel Filip, precum și exprimăm neîncredere conducerii rămase a partidului. Exprimăm convingerea că toate eșecurile PDM sunt vinovați anume Pavel Filip și apropiații săi din conducerea partidului. Regretăm profund că am ajuns în situația să constatăm că conducerea PDM prin acțiunile sale a sfidat legea și încrederea acordată de popor, se menționează în document.

Declarația a fost semnată astăzi, 17 august.