10:46:42 29.03.2024
Stiri

Horoscop 17-23 august. Gemenii au o săptămână fabuloasă, iar Taurii au inițiative bune

Actualitate 17.08.2020 07:00 Vizualizări1269 Autor: Ziarul National
Horoscop 17-23 august. Gemenii au o săptămână fabuloasă, iar Taurii au inițiative bune


O săptămână care ne cere toată ingeniozitatea și forța pentru a realiza lucruri în viața noastră, mai ales pentru a face schimbări sau a da un nou ritm vieții noastre, asta datorită Lunii noi de miercuri.

Berbec - au un început de săptămână foarte bun, plin de energie, de originalitate, de implicare, spirit voluntar, fac lucrurile în ritmul lor și asta e foarte bine pentru că le dă curajul să inițieze proiecte la care alții nu s-au gândit. Joi și vineri atenție la colaborările cu oamenii apropiați. Finalul de saptămână poate fi dedicat pentru cei cu relații un pic spionase acum.

Taur - bune inițiative, lucrează mai bine singuri decât cu cineva care le stă pe cap și asta pentru că trebuie să își asculte sufletul sau intuiția, chiar și în treburile practice la locul de muncă. Primele două trei zile ale săptămânii au foarte multă energie să își urmeze viziunea. După aceea, pot colabora mai ales miercuri după-amiază și joi și pot fi atenți la sugestii dar după ce au început în ritmul lor. Atenție la sănătate.

Gemeni - săptămâna începe fabulos, chef de drumuri, de întâniri, au foarte multe informații luni, marți și miercuri pe care le adună și se lămuresc cu multe lucruri. E foarte efervescent începutul de săptămână. Miercuri și joi spiritul gospodăresc își spune cuvântul. În weekend au chef de distracție.

Rac - o săptămână care pune accentul la început, luni, marți și miercuri pe bani sau pe interseul personal. Au tendința de a lua decizii cu îndrăzneală, care îi duce la atingerea scopului personal. S-au săturat să ofere fără să primească nimic la schimb. În weelend pot apărea tensiuni în familie.

Leu - un început de săptămână foarte bun. Până miercuri sunt în plină efervescență. Joi și vineri au parte de bani, de succes financiar. În weekend pot călători, dar atenție la companie.

Fecioară - săptămâna aduce luni și marți întâlniri și teste, prin care învață să se descotorosească de un complex, de o inhibiție. Scapă de o povară sufletească. Miercuri și joi sunt zile bune iar în weekend se poate să lucreze în continuare.

Balanță - săptămâna aduce luni, marți și miercuri foarte multe întâlniri sau dispoziție socială, chiar mondenă. Vor să își cumpere lucruri, le face plăcere să fie în compania oamenilor. Miercuri și joi sunt concentrate mai mult la muncă iar în weekend au nevoi speciale, emoționale dar nu e nimeni acoloc care să le ajute.

Scorpion - o săptămână în forță, au multe lucruri de făcut și cele mai bune aspecte suntîn prima parte a săptămânii. Știu ce vor și cum să pună problema, învașă din greșeli. Miercuri și joi e bine să fie receptivi la sfaturi iar în weekend trebuie să aibă grijă la sănătate.

Săgetător - săptămâna aduce victoriii morale, dau sfaturi bune luni, marți și miercuri, sunt apreciați pentru înțelepciunea lor. Miercuri și joi lucrează cu spor și sunt apreciați, câștigă și bani. În weekend atenție la prietenii nu foarte prieteni, îi îndemnă la excese și cheltuie mulți bani cu oameni cu care nu ar fi foarte bine să iasă.

Capricorn - săptămâna aduce interes și schimbări datorită unei alte persoane, poate fi partenerul de viață iar capricornii trebuie să țină pasul, să se adapteze. Pentru miercuri si joi, zilele sunt frumoase cu vești bune, fie de la șefi sau autorități. E bine să nu decidă numai după mintea lor. Pe weekend e bine să fie atenți la pretențile lor, nu sunt persoane care să le satisfacă. Dispute cu partenerul de viață dacă o țin pe a lor.

Vărsător - săptămâna pune accent pe popularitate, întâlniri fumoase și sociale, sunt într-o formă bună luni, marți și miercuri. Atenție la colaborări noi, au nevoie de un specialist pentru a rezolva o problemă. În weekend e posibilă o călătorie dar atmosfera nu este foarte bună.

Pești - muncă multă luni, marți și miercuri, dar cu mult spor mai ales într-un proiect original. E bine să își lase intuiția să funcționeze. Miercuri și joi au zile foarte bune și foarte sociale. Tensuni însă în weekend mai ales dacă partenerul de viață le face reproșuri.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md