Berăria din Florești ia o pauză. Pentru a determina direcția pe care vor s-o ia, proprietarii au anunțat că aceasta se închide

rockscorcollage

În satul Ghindești, raionul Florești, s-a deschis o nouă fabrică de bere. Construcția acesteia a durat aproape doi ani și a fost deschisă la începutul lunii iulie 2020. Totuși, la mijloc de august, proprietarii au anunțat că luna iulie a fost pentru a testa piața, iar acum iau o pauză pentru a decide direcția pe care vor s-o ia în viitor.

Mai multe detalii despre cum a lucrat berăria în iulie, vedeți aici.

„Dragi prieteni și oaspeți ai pubului RockScor Brewery,

#. Suntem bucuroși și recunoscători pentru faptul că mulți dintre dvs. ați trecut pragul berăriei noastre și ați gustat berea și mâncarea din meniul localului. Administrația RockScor Brewery a decis să ia un time out pentru o perioadă nedeterminată, deoarece dorim să sistematizăm și să îmbunătățim calitatea serviciilor. Facem un restart al activității noastre.

#. Luna iulie a fost una de testare a fabricii, a tuturor echipamentelor, a procesului de muncă, a meniului care este în proces de transformare și a randamentului echipei constituite din: bucătari, chelneri, barmani, staff în general. Am analizat toate aspectele procesului de muncă și ale conceptului de la care am pornit. Dorim să fim mai buni, să fim o gazdă prietenoasă la care mereu vrei să revii.

#. Este cunoscut faptul că nu am avut o lansare efervescentă și nu am promovat produsele noastre pe niciunul dintre canalele media. Ne dorim ca activitatea noastră să fie organică, lipsesc marile strategii de marketing. Pas cu pas, fiecare membru al echipei noastre a contribuit la construirea un puzzle a tot ceea ce presupune activitatea unei berării. Vizitatorii au fost emisarii care au vorbit și povestit despre noi. Pe această cale, vă mulțumim!

#. Credem că suntem ceea ce mâncăm, de aceea punem preț pe calitate. Unul dintre punctele noastre forte îl reprezintă produsele crescute exclusiv la ferma familiei. La prepararea bucatelor, fructele și legumele sunt culese direct din grădina noastră, iar carnea e obținută de noi. Nu procurăm produsele, le creștem. În acest context, dorim să menționăm că și meniul oferit dvs. este creat de familia noastră. Nu am optat pentru mâncare tradițională precum plăcinte, zeamă ori mămăligă, ci venim cu alte opțiuni gastronomice. Suntem în faza de testare și tatonare a terenului, dar și a bucătăriei.

Sursă foto: Agroexpert

#. Conceptul de pub a fost lansat din dorința de a oferi o bere autentică celor care doresc să savureze o băutură alcoolică de calitate într-o atmosferă corespunzătoare. Ne dorim să menținem statutul de pub și dezvoltăm acest concept care nu presupune doar bere, ci și atmosferă. Feedbackul dvs. a fost surprinzător pentru noi, dar în același timp ne-am îndepărtat de la ideea principală, de aceea revizuim prioritățile localului.
Revenim cu noutăți frumoase și cu produse noi care în mod cert vă vor surprinde!

Cu respect, RockScor Brewery”, au scris proprietarii pe pagina lor de Facebook.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de TelegramRO și RU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente