/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Fisc a împărțit amenzi în sumă de peste 500 de mii de lei pentru prețuri exagerate la medicamente și produse alimentare

missing
17 august 2020, ora 19:03

Serviciul Fiscal de Stat a aplicat amenzi în sumă de 548 de mii de lei pentru diferite încălcări fiscale. Amenzile au fost împărțite în perioada 1 martie-7 august după ce au fost făcute peste 1800 de controale fiscale la unitățile comerciale a produselor alimentare și farmacii sau depozite farmaceutice.

„În rezultat au fost stabilite 217 cazuri de încălcare a prevederilor modului de formare a prețului prin depășirea adaosului comercial aplicat stabilit de legislația în vigoare, și au fost adoptate decizii asupra cazului de încălcare fiscală fiind calculat venit ilicit și, aplicate sancțiuni în sumă totală de 548 mii lei”, se spune într-un comunicat al Fiscului.

Serviciul Fiscal de Stat atenționează că săptămânal vor fi desfășurate acțiuni de control la agenții economici.

De asemenea, Serviciul Fiscal de Stat planifică exercitarea controalelor fiscale la diferiți agenți economici, inclusiv cei care prestează servicii de transport rutier de pasageri, servicii de întreținere și reparații auto, comerț online și la casele de schimb valutar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram