(doc) Toată Organizația Teritorială PD din Cahul a părăsit partidul: Ne declarăm neafiliați

Toți membrii ai Organizației Teritoriale Cahul a Partidului Democrat părăsesc partidul. Într-un comunicat de presă emis de aceștia, spun că decizia a fost luată după ce ieri, Biroul Executiv al Partidului Democrat a decis excluderea lui Vladimir Andronachi și Eugeniu Nichiforciuc din Partidul Democrat. Aceștia se declară neafiliați în toate organele elective din raionul Cahul

Foto: unimedia

„Exprimăm dezămăgirea și dezacordul Organizației Teritoriale Cahul față de acțiunile conducerii Partidului Democrat, care au dus la plecarea din partid și fracțiunea PD a deputatului Vladimir Andronachi.

„Constatăm cu profundă dezămăgire că gestul colegului nostru a fost distorsat fără cea mai mică dorință de a înțelege motivele. Ba mai mult, în locul chemării la un dialog, a fost inopinat trasă sentința: Nu poți pleca de acolo de unde nu ești. Și asta au spus-o acei membri, care se simt foarte aproape de partid de la distanța și înălțimea fotoliilor sale”, se arată în declarație.

Amintim că în ieri dimineață, deputatul Vladimir Andronachi a declarat că pleacă din fracțiune, dar nu și din Partid. Andronachi și-a anunțat decizia într-un comunicat de presă. Ulterior, Biroul Executiv al Partidului Democrat a decis astăzi excluderea lui Vladimir Andronachi și Eugeniu Nichiforciuc din Partidul Democrat. Decizia vine după ce astăzi, deputatul Andronachi a anunțat că părăsește fracțiunea. Reprezentanții partidului susțin că aceștia demult nu mai iau parte la ședințele și acțiunile formațiunii.


Pub