Omor la Ștefan Vodă: Un bărbat a decedat după ce a fost bătut cu o țeavă de un consătean, eliberat din detenție în luna mai

Un bărbat din Ștefan Vodă a decedat după ce a fost bătut cu o țeavă metalică de către un consătean. Cei doi ar fi servit băuturi alcoolice împreună, iar la un moment dat s-ar fi iscat o ceartă. Din cauza multiplelor răni primite, victima a fost transportată la spital, însă nu a putut fi salvată.

Foto: UNIMEDIA

Totul s-ar fi întâmplat aseară în jurul orei 20:30. Oamenii legii din Ștefa Vodă au fost sesizați de către reprezentanți ai Spitalul Raional Ștefan Vodă. Aceștia au anunțat că un bărbat de 34 de ani originar din satul Popeasca, s-a adresat medicilor, având diverse traumatisme pe toată suprafața corpului.

Poliția la fel a fost alertată și de mama victimei, femeia în vârstă de 74 de ani, care a spus ofițerilor că fiul ei de 34 de ani a fost agresat de un vecin.

La fața locului s-a stabilit că la 14 august bărbatul de 34 ani la domiciliul său cu un alt consătean de 35 ani, au servit băuturi alcoolice. La un moment dat între ei s-a iscat o ceartă, în urma căreia bărbatul de 35 ani a lovit victima cu o țeavă metalică provocându-i multiple lovituri pe diverse părți ale corpului. În rezultatul traumelor primite acesta a fost transportat la spitalul din Ștefan Vodă, unde la scurt timp a decedat.

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală conform art.145 al.1 Cod Penal al RM "Omor intenționat", iar bănuitul a fost reținut pe un termen de 72 ore.

Suspectul a fost anterior judecat pentru infracțiune de cauzare de leziuni corporale grave, fiind eliberat din detenție în luna mai 2020.


Pub