(update) Incendiu la Hotelul Național din Chișinău. Gunoiul de la etajele superioare a luat foc

Incendiu în sectorul Centru al capitalei. Potrivit unor imagini surprinse de un martor câteva clipe în urme, focul a izbucnit în incinta Hotelului Național. Pompierii sunt la fața locului.

Foto: unimedia

Potrivit reprezentaților IGSU, incendiu s-a produs pe strada Ștefan cel Mare 2, iar apelul a fost înregistrat la 16:55. La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri. Preliminar s-a stabilit că arde gunoi.

„Nu prezină niciun pericol pentru populație și nici pentru clădirile din adiacent. Situația este sub control” ne-a spus reprezentanta serviciului de presă al IGSU, Daria Neceaeva.

Reprezentanții IGSU au comunicat că ajunși la fața locului, au stabilit că arderea s-a produs într-o mină a unui ascensor cu suprafața aproximativ de 12 m2 în care s-au acumulat deșeuri. Pompierii au reușit localizarea arderii către ora 17:10 fără ca aceasta să obțină răspândire.

La moment salvatorii continuă să lucreze la fața locului pentru lichidarea incendiului. Nici o persoană nu a avut de suferit. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

unimedia / Sursa:unimedia
unimedia / Sursa:unimedia
unimedia / Sursa:unimedia


Pub