11 decese noi provocate de noul tip de coronavirus. Cea mai tânără victimă avea 18 ani

Ministerul Sănătății anunță despre decesul a 11 persoane de Covid-19, în ultimele 24 de ore. Bilanțul total în țară ajunge la 895.

Foto: UNIMEDIA

Un bărbat de 73 ani, din raionul Sîngerei, transferat, la data de Spitalul Raional Sîngerei, la Spitalul Clinic Bălți, a decedat. Victima avea și alte comorbidități precum diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate.

Cel de-al doilea deces este vorba despre o femeie de 66 ani, din Chișinău, internată la data de 2 august, la Spitalul MSMPS. Aceasta suferea și de hipertensiune arterială gr.III.

O altă femeie de 35 ani, din municipiul Chișinău, internată la data de 16 august, la Spitalul Sf. Treime, a decedat. Aceasta suferea și de boala crohn, agranulocitoză, pancitopenie, poliserozită.

Cel de-al 4-lea deces este vorba despre o tânără de 18 ani, din raionul Hîncești, internată la data de 10 august, la Spitalul Raional Hîncești, având mai multe comorbidități precum retard mental profund, tetrapareză spastica, paralizie cerebrală profundă, microcefalie.

O altă femeie de 46 ani, din raionul Ialoveni, internată la data de 23 iulie, la Spitalul „Arh. Mihail”, a decedat. Aceasta suferea și de pancretită cronică, cardiopatie dismetabolică.

Cel de-al 6-lea deces este vorba despre un bărbat de 79 ani, din Chișinău, internat la data de 11 august, la IMU. Victima avea și hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, diabet zaharat, Sindrom Parkinsonian.

Un alt bărbat de 58 ani, din Chișinău, internat la data de 6 august, la IMU, a murit. Acesta avea mai multe comorbidități precum insuficiență renală, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Cel de-al 8-lea deces este vorba despre o femeie de 72 ani, din Chișinău. transferată, la data de 8 august, de la Spitalul „Sf. Treime” la IMU, având și hipertensiune arterială, cardiopatie.

Un alt bărbat de 42 ani, din raionul Ialoveni, internat la data de 28 iulie la IMU, a decedat. Victima suferea și de diabet zaharat, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Cel de-al 10-lea deces este vorba despre o femeie de 51 ani, din Chișinău, internată la data de 13 august, la IMU. Aceasta avea mai multe comorbidități precum infarct miocardic vechi, sindrom Mendelson.

O altă femeie de 77 ani, din Chișinău, internată la data de 4 august, la IMU, a murit. Femeia avea și alte comorbidități: obezitate, diabet zaharat, hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă.


Pub