(update) Noi detalii despre incendiul Hotelului Național din Chișinău

Colaj-unimedia

Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au fost informați despre incendiu la ora 16.55. Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că arderea s-a produs într-o mină a unui ascensor cu suprafața aproximativ de 12 m², în care s-au acumulat deșeuri.

„În seara zilei de 15 august, pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru a lichida un incendiu care s-a produs pe bulevardul Ștefan cel Mare nr. 2 din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16.55. Potrivit primelor informații înregistrate, a fost depistat fum dens la etajele superioare ale clădirii hotelului «Național’» din Capitală. Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că arderea s-a produs într-o mină a unui ascensor cu suprafața aproximativ de 12 m², în care s-au acumulat deșeuri.

Angajații IGSU au reușit localizarea arderii către ora 17.10, fără ca aceasta să obțină răspândire. La moment, salvatorii continuă să lucreze la fața locului pentru lichidarea incendiului. Nicio persoană nu a avut de suferit. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior”, se menționează în nota informativă emisă de IGSU.

https://www.facebook.com/katherine.muse.md/videos/1090890297972668/

Sursă: unimedia
Sursa:unimedia
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente