(doc) Toți membrii PDM din Cahul au decis să părăsească partidul: „Ne exprimăm dezamăgirea și dezacordul față de conducerea PDM”

pdm-822×437

Toți membrii Organizației Teritoriale Cahul a Partidului Democrat, în număr de 33 de persoane, anunţă că părăsesc formațiunea. Decizia a fost luată după ce, în data de 14 august, Biroul Executiv al formațiunii a decis excluderea lui Vladimir Andronachi și Eugeniu Nichiforciuc din Partidul Democrat.

„În contextul ultimelor evenimente din Partidul Democrat, a declarației domnului Vladimir Andronachi, deputat PD în Parlamentul R. Moldova, dar și a deciziei de astăzi a Biroului Executiv PDM privind excluderea din partid a membrilor PDM Vladimir Andronachi și Eugeniu Nichiforciuc, noi, toți membrii Organizației Teritoriale Cahul a PDM, ne exprimăm dezamăgirea și dezacordul față de modul în care conducerea Partidului Democrat «și-a ales calea să facă alt gen de politică», după cum s-a anunțat în comunicatul de astăzi al partidului”, se menționează în declarația membrilor PDM din Cahul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente