Ultima oră // Din 17 august își vor relua activitatea grădinițele private

Anticoruptie.md
15/08/2020
Cornelia Cozonac

Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică a decis sâmbătă că grădinițelor private își vor putea relua activitatea, începând cu data de 17 august. Redeschiderea instituțiilor va fi posibilă doar cu respectarea Instrucțiunii privind pregătirea instituțiilor de educație timpurie private în contextul pandemiei Covid-19.

Conform hotărârii, redeschiderea grădinițelor va fi strict coordonată cu Agenția Națională pentru Sănătate Publică și Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor în conformitate cu Raportul de autoevaluare privind pregătirea instituțiilor în perioada pandemică.

Decizia aprobată de CNESP la ședința de sâmbătă este cuprinsă în Hotărârea nr. 25

Activitatea tuturor instituțiilor preșcolare a fost sistată la 15 martie, odată cu începerea stării de situație execepțională, generată de pandemia de Covid-19.  

Anticoruptie.md
15/08/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii