fbpx

Lukașenko amenință directorii întreprinderilor care au anunțat grevă: „Vor să piardă serviciul – îl vor pierde. Înțelegem că nu vor fi restabiliți”

Lukașenko a anunțat în cadrul unei ședințe că sunt necesare discuțiile cui muncitorii care au anunțat grevă. În același timp, el a anunțat că directorii întreprinderilor și-ar putea pierde serviciul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

El a menționat că persoanele care vor să protesteze au tot dreptul să o facă, dar „nu au ce căuta la uzine”. El a mai spus că oamenii nu trebuie influențați, însă „nu există necesitate ca să stea în genunchi în fața cuiva”, citează presa locală declarațiile lui.

„Vor să piardă serviciul și întreprinderea – le vor pierde. Înțelegem că ei nu se vor putea restabili în funcție. Să se înțeleagă conducătorii cu echipele lor. Dacă este necesar ajutor sau colectivele de muncitori roagă să venim, nu trebuie să refuzăm. Trebuie să mergem să răspundem la întrebările lor”, spune Lukașenko.

Amintim că belarușii au ieșit în stradă după ce s-a anunțat că Aleksandr Lukașenko ar câștiga alegerile prezidențiale cu peste 80% dintre voturi. Luni, în regiune nu a fost posibilă accesarea paginilor web și rețelelor de socializare. După intervenția forțelor de ordine, manifestațiile au degenerat în violențe, lidera opoziției a părăsit țara, iar până astăzi sunt înregistrați sute de răniți, mii de reținuți, dar și mai mulți decedați.

Articole asemănătoare

Back to top button