image
Sursa foto: latimes.com

Donald Trump, despre Kim Jong Un: „Ne-am îndrăgostit”

Donald Trump uimește din nou prin declarațiile sale neobișnuite. Acesta va fi personaj în noua carte a celebrului jurnalist de investigație Bob Woodward, cunoscut pentru investigația din cazul Watergate. Conținutul cărții va fi bazat pe mai multe scrisori dintre președintele SUA și cel al Coreei de Nord.

Cartea jurnalistului va fi lansată pe 15 septembrie. Bob Woodward a ales să vorbească despre o parte din corespondența dintre Donald Trump și Kim Jong Un. Potrivit CNN, relația dintre cei doi este catalogată ca un „film fantastic”.

Cei doi președinți au avut de-a lungul timpului o relație extrem de ciudată, fiind când cei mai buni prieteni, când cei mai mari dușmani. Ambii și-au declarat și pace și război, mai scrie ziarul american.

Bob Woodward a obținut 25 de scrisori „care nu au mai fost făcute publice până în prezent”, schimbate între cei doi președinți.

Cartea cu numele „Rage” va fi lansată pe 15 septembrie și este o continuare a celei publicate tot de el în 2018, „Fear: Trump în the White House”.

Donald Trump şi Kim Jong Un au avut trei întâlniri până în acest moment.

„Mi-a scris scrisori foarte frumoase, sunt scrisori minunate. Ne-am îndrăgostit”, le-a spus în septembrie 2018 preşedintele american unor susţinători.

Noutăţile partenerilor

comentarii: