Un medic din Cimișlia, răpus de Covid-19, la o săptămână după ce soția sa a pierdut lupta cu virusul

Un alt lucrător medical a fost răpus de Covid-19. Este vorba despre Iacob Păpușoi, în vârstă de 66 de ani, care a activa la Spitalul Raional Cimișlia. Acesta a decedat la o săptămână după ce soția sa a fost răpusă de virus. Anunțul a fost făcut de către adminstrația instituției medicale, într-o postare pe rețele de socializare.

Foto: UNIMEDIA

„Cu profundă tristețe aducem vestea despre trecerea în neființă a fostului coleg-medic Iacob Papușoi, care la vârsta de 66 ani a pierdut lupta cu virusul ucigaș. Aducem condoleanțe familiei, rudelor și celor apropiați în legătura cu dramatica soarta a familiei. Exprimăm cele mai frumoase amintiri și respect pentru activitatea de peste 40 ani în sistemul medical din raion a medicului Papușoi Iacob. Dumnezeu sa-l odihneasca in lumea celor drepti. Colectivul IMSP spitalul raional Cimislia”, se arată în mesaj.

Ministerul Sănătății deocamdată nu a confirmat decesul medicului.

Duminică soția lui Iacob Păpușoi, doctoriță de 65 de ani, angajată în calitate de medic imagist la spitalul raional Cimișlia, a decedat din cauza noului coronavirus. Anunțul a fost făcut de instituția medicală unde a activat, care a transmis și un mesaj de condoleanțe familiei sale.

Dinastia familiei Păpușoi, cu inima încremenită și răpusă de durere a primit tremurătoarea veste despre trecerea în...

Publiée par Viorica Ghenciu sur Jeudi 13 août 2020

De la începutul pandemiei, 31 de lucrători medicali au fost răpuși de Covid-19.


Pub