Cleopatra Stratan, despre relația cu mama sa: „Nu vorbesc despre asta pentru că a fost decizia ei”

Cunoscuta interpretă Cleopatra Stratan a mărturisit, într-un interviu pentru Dorin Galben, despre relația cu mama sa, subiect pe care îl abordează foarte rar, scrie SHOK.md.

„Relația mea cu mama este la fel de specială ca cea pe care o am cu tata, doar că eu nu vorbesc despre asta, pentru că asta a fost decizia ei. Să nu apară, să nu iasă, să nu vorbim despre și noi am acceptat. Ea oricum este peste tot cu noi, indiferent unde plecăm. Noi suntem o familie foarte închegată, foarte unită, mergem peste tot împreună, când putem și unde putem. Dar atunci când avem ocazia de a merge toți împreună, atunci o facem, pentru că ne simțim cel mai bine atunci când suntem toți”, a menționat Cleopatra Stratan.

Tânăra artistă spune că mama sa îi este cea mai bună prietenă: „Nu prea pot să vorbesc foarte mult despre ea, pentru că nu am acordul ei, dar în mare parte pentru mine, mama este cea mai bună prietenă. Întotdeauna am vorbit deschis cu ea, nu am avut nicio reținere, și cu tata la fel. Dezbatem orice discuție, probleme dacă sunt. Și părinții mei mă înțeleg foarte bine, asta poate pare un pic ciudat, dar întotdeauna s-au pus în mintea mea ca să mă înțeleagă, ca și cum am fi de o vârstă și cred că este un lucru foarte bun, în materie de educație.

Citiți continuarea articolului pe SHOK.md


Pub