(video) Mașini sport din Germania, mai ieftine decât o Dacia Logan

Pentru șoferii atrași de mașinile cu veleități sportive, cu peste 200 de cai putere, ar putea fi o noutate bună faptul că autombilele rulate peste hotare pot ajunge la prețuri accesibile. De exemplu, unele mașini sport în Germania sunt mai ieftine decât un model Dacia Logan, scrie Promotor.ro.

Dacă vrei o mașină rulată din Germania, trebuie să ții cont de anumite aspecte. Specialistul de la Auto-Rulate Germania spune că automobilele sport sunt, așa cum este firesc, mult mai predispuse la accidente. Există, astfel, riscul ca mașina pe care ai pus ochii să fi suferit una sau mai multe daune de-a lungul timpului.

Avantajul este că posesorii de mașini sport nu sunt tentați să parcurgă mulți kilometri cu astfel de autoturisme. Deci cel mai probabil, kilometrajul cu care sunt scoase la vânzare este cel real.

Un Peugeot 407 Coupe din 2006 este de vânzare în Germania. Mașina cu două uși are motor V6 de 3.0 litri cu 211 cai putere. Propulsorul este cuplat la o transmisie automată. La bord se regăsesc scaunele sport care îi confirmă natura dinamică. 150.000 de kilometri a parcurs. Modelul costă 4.990 de euro.

Un Ford Mondeo ST din 2003 în versiune break poate fi achiziționat cu 1.100 euro. Are evacuare dublă, bare mai agresive decât versiunea standard. Poartă jante din aliaj de 17 inci, scane sport Recaro îmbrăcate în piele, aer condiționat automat, volan multifuncțional și geamuri electrice. Un motor de 3.0 litri pe benzină îi asigură 226 de cai putere. 240.000 de kilometri are break-ul sportiv.

Cei care sunt interesați de Volkswagen Golf VI GTI pot arunca o privire la un model din 2010. Scaunele sport încălzite, aer condiționat automat și navigația se regăsesc pe lista de dotări. Un motor de 2.0 litri pe benzină, care produce 211 cai putere, pune în mișcare compacta cu două uși. Acest Golf GTI a rulat 110.000 de kilometri și costă 9.990 de euro.

Mașini sport din Germania cu motor de supercar

Amatorii de mașini sport premium pot lua în considerare un Audi S8 din 2007. Limuzina scoasă la vânzare în Germania are motor V10 de 5,2 litri, care a ajuns și sub capota lui R8. Propulsorul dezvoltă 450 de cai putere și care îi asigură performanțe de supercar. Pentru 8.999 euro, viitorul proprietar va primi scaune sport îmbrăcate în piele ventilate și încălzite, o transmisie automată, aer condiționat și padele pe volan.

Masini sport la preț accesibil / Sursa:promotor.ro

Sursa: Promotor.ro.


Pub