Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Alte șase persoane au decedat…

Alte șase persoane au decedat din cauza infecției COVID-19. Bilanțul a ajuns la 885

Ion Lupașcu a decedat la ora 23.00, la Institutul de Urgență. Autoritățile au anunțat că era infectat cu Covid-19

Încă șase decese au fost confirmate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale(MSMPS), astăzi, 14 august, ducând bilanțul morților la nivel național la 885.

Potrivit (MSMPS), este vorba de:

Deces 879: Bărbat de 86 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 04 august, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: insuficiență cardiacă cronică, cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 880: Femeie de 67 ani, din mun. Chișinău. Internată la data 24 iulie, la Spitalul Arh. Mihail. Comorbidități: cardiopatie mixtă, diabet zaharat.

Deces 881: Bărbat de 57 ani, din raionul Șoldănești. Transferat la data de 20 iulie, de la Spitalul Raional Șoldănești, la SCR. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, insuficineță cardiacă.

Deces 882: Bărbat de 65 ani, din mun. Soroca. Internat la data de 30 iulie, la Spitalul Raional Soroca. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 883: Femeie de 76 ani, din raionul Călărăși. Internată la data de 11 august, la Spitalul Raional Călărași. Comorbidități: diabet zaharat, hipertenziue arterial gr.III, maladie varicoasă a membrelor inferioare.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale confirmă și decesul medicului Iacob Păpușoi, în vârstă de 66 ani, care a activat în calitate de medic traumatolog în cadrul Spitalului Raional.

Deces 884: Cu profund regret, anunțăm trecerea în neființă a dlui Iacob Păpușoi, în vârstă de 66 ani, care a activat în calitate de medic traumatolog în cadrul Spitalului Raional, până în anul 2017. Acesta a fost internat la data de 03 august, la Spitalul Clinic Republican. Exprimăm sincere condoleanțe familiei.

Alte 396 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi, 14 august, în Republica Moldova, dintre care 22 în stânga Nistrului. Numărul total de cazuri în regiunea transnistreană a ajuns la 16