15:36:03 19.04.2024
Stiri

Dodon intenționează să rămână la Condrița până în ultima zi de mandat, chiar dacă PIERDE alegerile: „Patru ani expiră în iarnă…”. Acesta a arătat „un EXCLUSIV” – raportul său de activitate pentru 3,5 ani, scris în LIMBA RUSĂ

Actualitate 14.08.2020 10:37 Vizualizări1791 Autor: Ziarul National
Dodon intenționează să rămână la Condrița până în ultima zi de mandat, chiar dacă PIERDE alegerile: „Patru ani expiră în iarnă…”. Acesta a arătat „un EXCLUSIV” – raportul său de activitate pentru 3,5 ani, scris în LIMBA RUSĂ Captură


Președintele Igor Dodon susține că alegerile prezidențiale programate pentru 1 noiembrie curent nu vor fi amânate, iar dânsul va anunța dacă va candida sau nu la începutul lunii septembrie. Șeful statului anunță că, peste o săptămână, își va prezenta raportul de activitate pentru trei ani și jumătate, iar documentul va fi „repartizat masiv” prin republică.

„Poziția mea fermă e ca alegerile trebuie să aibă loc pe 1 noiembrie 2020. Punct. Noi nu vom cere amânarea alegerilor. Perioada electorală începe la finele lunii august, începutul lui septembrie. Până pe data de 11 septembrie noi vom ști exact cine sunt candidații la funcția de președinte. Ulterior, aceștia trebuie să colecteze de la 15 000 la 25 000 de semnături și să meargă să se înregistreze nu mai târziu de 1 octombrie. De la 1 octombrie încep bătăile electorale”, a precizat astăzi Dodon, în cadrul emisiunii sale de pe rețele de socializare.

Oficialul susține că, deocamdată, nu a decis dacă se va înscrie sau nu în cursa electorală.

CITIȚI și ATAC GROSOLAN al lui Dodon la adresa Maiei Sandu, pe care o acuză că nu are copii și o compară cu un câine ce ar îndeplini COMENZILE din afară. A INSULTAT și alegătorii: „Mulți zic că Dodon este răul cel mare. La voi mintea e tare scurtă”

„Știu că pe toți îi interesează ce voi face eu. Peste o săptămână voi prezenta raportul de activitate pentru acești trei ani și jumătate. Patru ani expiră în iarnă. Am chiar un proiect de raport. Să vă arăt, să fie exclusiv (a prezentat un raport scris în limba rusă n.r.). Va fi așa un raport, va fi difuzat masiv. Va fi o conferință de presă și vom merge exact pe punctele care au fost în platforma electorală acum patru ani. Vom spune ce am reușit să facem, ce este în lucru, ce nu am reușit să facem și de ce nu am reușit. Promit că, după ce voi prezenta raportul, la începutul lunii septembrie o să vă spun exact – particip la alegerile prezidențiale sau nu particip. Decizia o s-o aflați”, a conchis Igor Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Actualitate
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md