(foto) Piscine, saune și săli polivalente. USM te invită să practici diferite tipuri de sport la Palatul Sporturilor

PSport_1

„O minte sănătoasă într-un corp sănătos” – de acest principiu este ghidată activitatea Universității de Stat din Moldova în procesul de instruire a specialiștilor în diverse domenii.

Astfel, chiar dacă ești începător sau practici sportul la nivel profesionist, Palatul Sporturilor al Universității de Stat din Moldova îți vine în ajutor și îți oferă cele mai avantajoase condiții pentru a progresa în una sau mai multe direcții dintre cele propuse: atletism, natație, handbal, șah, joc de dame, lupte libere, tenis de masă, volei, baschet, fotbal, fitness, badminton, triatlon-forță, judo ș.a.

Pe cât de multe uși are un palat veritabil, pe atât de multe deschide și Palatul Sporturilor, dispunând de spații care permit desfășurarea multiplelor activități sportive naționale și internaționale. Cea mai îndrăgită activitate a vizitatorilor Palatului Sporturilor rămâne înotul în piscina exterioară, studenții Universității de Stat din Moldova beneficiind de facilități precum reduceri la abonament. Palatul Sportului este deschis pentru toți cei interesați de mișcare și sănătate, oferind soluții adaptate preferințelor și nevoilor vizitatorilor săi, indiferent de vârstă.

Pe lângă piscină, Palatul Sporturilor al Universității de Stat din Moldova are un teren de handbal, un teren de mini-fotbal, trei terenuri de baschet, trei terenuri de volei, șase de badminton, o sală de fitness, o sală cu mese de tenis, două saune, o sală polivalentă, o sală de forță dotată cu aparataj modern, cabinet medical, vestiare, camere de duș, laborator chimic.

Contacte:
— adresa: str. Ismail 1, sector Centru, Chișinău;
— număr de telefon: 022 278 544;
pagină de Facebook;
pagină de Instagram.


Acest material a fost scris și redactat de echipa USM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUSM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente