Cunoaște secretele măiestriei actoricești. Facultatea de Arte Frumoase a USM este locul unde îți poți satisface pofta de artă

Danza_-_0_copertina_-_gennaio_2019_

Universitatea de Stat din Moldova îți oferă posibilitatea să te dezvolți cognitiv, dar și artistic. Este o oportunitate pe care nu o poți rata – Facultatea de Arte Frumoase a Universității de Stat din Moldova. În cadrul acesteia, poți beneficia de următoarele programe: regie și măiestrie actoricească (teatrul academic și teatrul de revistă), coregrafie (dans popular, modern și sportiv), dirijat coral (cu studierea pianului), orchestrală (de instrumente populare și instrumente aerofone), folclor (cu studierea fluierului, cavalului, ocarinei și cobzei), arta decorativă.

Facultatea de Arte Frumoase îți oferă șansa să îmbini utilul cu plăcutul, să studiezi în paralel una dintre specialitățile pe care ai ales-o și una dintre specialitățile care te poate alege pe tine, precum cea de regizor, dirijor de orchestră, dirijor de cor, coregraf, conducător al ansamblului etnofolcloric, conducător de cerc „artă decorativă”, scrie usm.md.

Aici poți obține o specialitate suplimentară doar înscriindu-te la Facultatea de Arte Frumoase a Universității de Stat din Moldova. Poți studia în „ritm de dans”, dar și dansa în „ritm de studiu”.

Pentru mai multe detalii referitoare la admitere, durata studiilor, dar și procesul de studiu propriu-zis, accesează pagina universității.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente