fbpx

foto | Terase panoramice, beci cu vinuri selecte și spații pentru divertisment. Așa arată casa în care s-au mutat prințul Harry și Meghan Markle

Recent s-a aflat că prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat la casă nouă. Aceștia au procurat noua lor locuință luxoasă prin intermediul unui împrumut bancar.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vila cuplului are nouă dormitoare, 16 băi, bibliotecă, birou, saune, o sală de fitness, sală de jocuri, sala de cinema, cramă și un garaj pentru cinci mașini, iar prețul ei ar ajunge la 14,7 milioane de dolari, transmite eva.ro, cu referire la Daily Mail. Casa are suprafața de 1353 de metri pătrați și dispune de 2,18 hectare de teren adiacent. Ea este dosită de ochii lumii, astfel încât cei doi să de poată bucura de liniște.

Accesul este asigurat pe un drum privat și o poartă mare, pentru a asigura discreția, locuința fiind amplasată în California, la două ore de condus de centrul orașului Los Angeles. Fosta actriță americană și prințul Harry s-ar fi mutat de mai bine de o lună în noua lor casă, iar presa străină că proprietatea ar fi fost procurată cu ajutorul prințului Charles și că mama lui Meghan Markle ar fi vizitat deja cuplul la noua lor casă.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: Daily Mail

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button