/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Reacția lui Reniță, după ce Batrîncea a solicitat Procuraturii și ANI să-i verifice averea: „PG...îi va arde un șut în...”

missing
14 august 2020, ora 17:49

Deputatul Platformei DA Iurie Reniță a venit cu o reacție, după ce parlamentarul socialist Vlad Batrîncea a cerut Procuraturii Generale (PG) și Autorității Naționale de Integritate (ANI) să-i verifice averea. 

„Chiar salut demersurile acestuia ca să fiu verificat de către ANI și PG vis-a-vis de cifrele pe care le-am prezentat în declarația de avere și interese. Doar că de această dată (sunt sigur) PG nu va mai fi atât de generoasă cu Vladik și îi va “arde un șut în … partea posterioară” (au mai pățit-o și alți politicieni de doi bani)… Nulitatea politică Bătrâncea este mirat cum aș fi eu supraviețuit cu trei mii de lei pe lună în anul 2018, când mai mult de un an de zile am fost șomer”, a scris Iurie Reniță pe pagina sa de Facebook.

Reacția integrală a parlamentarului o puteți vedea mai jos.

Vlad Batrîncea a solicitat ca autoritățile să verifice averea deputatului Platformei DA, Iurie Reniță, după ce potrivit lui, în urma unei analize comparative, a constat că pe parcursul anului 2018 Iurie Reniță nu a realizat niciun venit sub formă de plăți salariale, îndemnizații și dividende.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram