/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO VIDEO/ Agricultorilor care au protestat pe traseul Chișinău-Hîncești li s-a permis să intre în Capitală

14 august 2020, ora 18:52

Agricultorilor care au blocat traseul Chișinău-Hîncești li s-a permis să intri în Capitală. Tehnica agricolă va staționa la podul din cartierul Telecentru.

Potrivit reporterei TV8, Natalia Screlea, care se află la fața locului, mâine fermierii urmează să aibă o întrevedere cu premierul Ion Chicu și grupul de lucru parlamentar privind soluționarea crizei agricole. Întâlnirea va avea loc în jurul orei 12:00.

În această după-amiază, protestatarii s-au întâlnit cu ministrul Agriculturii, Ion Perju, însă, nu au reușit să ajungă la un numitor comun.

Astăzi, protestatarii au blocat, cu tehnica agricolă, traseul Chișinău-Hâncești, în apropiere de localitatea Dănceni. Mai mulți polițiști și carabinieri au asigurat ordinea publică în regiune și au redirecționat traficul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram