‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 18 aprilie, 2024
9.4 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriDislocarea protestului. De la Telecentru spre șoseaua Hâncești. Fermier: Poliția ne duce în eroare....

Dislocarea protestului. De la Telecentru spre șoseaua Hâncești. Fermier: Poliția ne duce în eroare. Vrem să hotărâm acțiunile

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

După 4 zile de protest și prima zi începută la podul de la Telecentru, protestatarii și-au dislocat locul manifestației și au revenit pe șoseaua Hâncești.

Potrivit lui Andrei Dînga, fermier din Ștefan- Vodă, scopul schimbării locației protestului e necesitatea de a lua legătura cu fermierii care protestează la Dănceni, Ialoveni în vederea luării unei hotărâri comune.

„Vrem să hotărâm acțiunile noastre cu colegii care protestează în Dănceni. Am fost, practic, blocați intenționat, poliția ne-a pus într-o capcană în care ni se restricționează mișcările. Domnii polițiști și aseară ne-au dus, fără acceptul nostru, sub podul de la Telecentru. Din start le-am spus că vrem să ne adunăm toți pe șoseaua Hâncești, vizavi de Gara de Sud. Ne-au mințit, ne-au dus în eroare și ne-au restricționat circulația acum ne-au oprit aici și deja vedem ce facem”.

Amintim că protestul fermierilor a început marți, 11 august, iar din spusele fermierilor aceștia sunt dispuși să protesteze săptămâni în șir, până vor fi auziți de către autorități.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›