‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 22 aprilie, 2024
12.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriProtestul agricultorilor capătă conotații negative: Fermierii de la Dănceni susțin că au fost bruscați...

Protestul agricultorilor capătă conotații negative: Fermierii de la Dănceni susțin că au fost bruscați de mascați

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Câțiva fermieri din grupul de protestatari care se aflau lângă localitatea Dănceni, Ialoveni au fost bruscați de către mascați. Incidentul, potrivit lui Andrei Melenti, a avut loc astăzi după amiază, în urma încercărilor fermierilor de a ieși din localitate și de a protesta alături de colegii săi, pe șoseaua Hâncești, la intrare în capitală.

„Am solicitat de la organele competente ca și colegii noștri care protestează la Dănceni să vină lângă noi, pe partea dreaptă a carosabilului, pe șoseaua Hâncești și poliția nu a dorit acest lucru. Atunci colegii din Dănceni au încercat să iasă mai îndrăzneț de acolo. Au fost chemați mascații și i-au bruscat, i-au lovit, unii au fost tăvăliți pe jos”, a declarat Andrei Melinti, fermier din Căușeni.

Am solicitat un comentariu din partea Inspectoratului General de Poliție în privința situației ce a avut loc.

„Protestul continuă să se desfășoare pașnic, nu au fost altercații din partea poliției, mascații au intervenit doar pentru a crea un cordon”, a declarat pentru Agrobiznes Mariana Bețivu, ofițer de presă IGP.

Amintim că fermierii susțin că forțele de ordine, pe traseul protestatarilor spre capitală, le-au verificat actele, i-au supus testului alcoolemiei și îi rețineau pe drum, fără vreo explicație.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›