image
Sursa foto: jurnal.md

Drum ca după război la Ciocana; Oamenii se plâng că din cauza unei stradele distruse nu au acces la strada principală

O porțiune de stradelă Liviu Rebreanu din sectorul Ciocana arată ca după război. Locuitorii din preajmă au depus plângeri la primărie, dar deocamdată autoritățile nu au întreprins nimic.

Pe adresa redacției au parvenit câteva poze și un filmuleț video în care câțiva locuitori din sectorul Ciocana se plâng pe starea dezastruoasă a stradelei Liviu Rebreanu. Oamenii spun că zilnic pe acest drum trec multe mașini deoarece această porțiune de drum se intersectează cu strada Voluntarilor.

ciocanaciocana

„Așa arată o porțiune de stradela Liviu Rebreanu de la Ciocana, care este într-o stare deplorabilă și nu avem acces la drum, nu putem circula. Ne-am adresat de mai multe ori la primărie cu scrisori dar niciun rezultat”, se plâng oamenii.

Jurnal.md a adresat o solicitare Preturii Ciocana, iar în răspunsul primit se menționează că plângerile oamenilor sunt în discuții.

„Noi deja am trimis demersul dvs către Direcția Generală Transport și Căi de Comunicație și așteptăm de la ei răspuns. Plângerile oamenilor sunt în discuții, în rezolvare, deoarece nu doar această stradelă, dar toate străzile adiacente a acestui sector trebuie reparate”, se arată în răspunsul Preturii Ciocana.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: