(video) Un tânăr riscă până la 7 ani de închisoare, după ce a furat 2 sticle de whisky dintr-un magazin. Bărbatul, reținut pentru 72 de ore

Un tânăr în vârstă de 22 ani, în urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de oamenii legii, a fost reținut pentru comiterea unui jaf. Acesta anterior a fost judecat pentru comiterea infracțiunilor analogice.

Foto: politiacapitalei.md

Individul pe data de 30 iulie, a intrat într-un magazin amplasat pe bulevardul Mircea cel Bătrân, de unde în mod deschis a sustras 2 sticle de whisky și cu bunurile sustrase a fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 1000 lei. Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta magazinului.

În urma măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație, individul a fost localizat și reținut fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina. Totodată polițiștii au stabilit că suspectul în comiterea infracțiunii se afla în urmărire penală pentru comiterea infracțiunilor analogice.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcție de Poliție a mun. Chișinău și cercetat penal pentru jaf. Conform legislației acesta risca de la 5 la 7 ani de închisoare.


Pub