Șeful unei secții din cadrul Spitalului Raional Anenii Noi a fost răpus de noul tip de coronavirus: „Și-a dedicat întreaga viață sănătății oamenilor”

Coronavirus a mai făcut o victimă în rândul angajaților medicali. Este vorba despre medicul terapeut Mihail Preotesa. Acesta activa calitate de șef al Secţiei de terapie generală a Spitalului Raional Anenii Noi. Anunțul a fost făcut de către Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu" într-o postare pe facebook.

Foto: simbol

„Comunitatea academică a USMF „Nicolae Testemiţanu” exprimă condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor apropiate și colegilor de serviciu, în legătură cu trecerea în eternitate a medicului terapeut Mihail PREOTESA, care a fost răpus de coronavirusul de tip nou. A activat în calitate de șef al Secţiei de terapie generală a Spitalului Raional Anenii Noi, fiind un profesionist remarcabil, care și-a dedicat întreaga viață sănătății oamenilor. Odihnă și lumină veșnică!”, se arată în mesaj.

facebook/Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu" / Sursa:facebook/Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu"

Ministerul Sănătății deocamdată nu a confirmat decesul.

De la începutul pandemiei, 31 de lucrători în domeniul medical și-au pierdut viața, fiind răpuși de noul tip de coronavirus.


Pub