11:39:03 25.04.2024
Stiri

Usatîi spune că este DEZAMĂGIT de „idolul” său de altădată Lukașenko: „Trebuie să PLECE... De ce nu au ieșit SUSȚINĂTORII săi, dacă a fost votat de 80% din populație?”

Actualitate 13.08.2020 10:52 Vizualizări1118 Autor: Ziarul National
Usatîi spune că este DEZAMĂGIT de „idolul” său de altădată Lukașenko: „Trebuie să PLECE... De ce nu au ieșit SUSȚINĂTORII săi, dacă a fost votat de 80% din populație?”


Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, este dezamăgit de felul în care „idolul” său de altădată, Alexanrd Lukașenko, se ține de putere. Primarul de Bălți este convins că Alexandr Lukașenko trebuie să demisioneze și, în cel mai bun caz, să fie organizate alegeri repetate, dar care să fie libere și corecte.

Potrivit lui Usatîi, este inadmisibil ca oamenii ieșiți în stradă să fie bătuți cu atâta cruzime de către forțele de ordine. „Ceea ce se întâmplă în ultimele zile în Belarus este barbarism”, a declarat Usatîi într-un live pe Facebook.

Acesta pune sub semnul întrebării victoria categorică a lui Lukașenko la alegerile prezidențiale.

„De ce nu ies în stradă susținătorii săi, mai ales că a fost votat de 80 la sută din populație? Eu l-am admirat pe Lukașenko în calitate de gospodar. Vedeți că situația din Belarus este cea mai bună la acest capitol. Nu s-au distrus întreprinderile, fermele, sunt cele mai bune drumuri din fostele republici sovietice. Cred că Alexandr Lukașenko trebuie să plece”, a conchis Usatîi.

Anterior, Usatîi s-a declarat dezamăgit și de un alt politician pe care îl admira – Vladimir Jirinovski. Asta pentru că ultimul a renunțat să-i ia apărarea guvernatorului de Habarovsk, Serghei Furgala. Mai mult, Usatîi a precizat că urmează să fie rupt acordul de colaborare între partidul său și formațiunea lui Jirinovski.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md