fbpx

video | Mult-așteptatul anime „Jujutsu Kaisen” va fi difuzat exclusiv pe platforma Crunchyroll începând cu această toamnă

Crunchyroll a anunțat recent că una dintre cele mai așteptate producții anime – „Jujutsu Kaisen” va fi difuzată exclusiv ca parte a noului sezon de anime ce va începe în luna octombrie. Noul serial va fi disponibil comunității globale a fanilor anime.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Jujutsu Kaisen” este un serial de groază fantastic ce arată viața unui adolescent pe nume Yuji Itadori, care ajunge într-o bătălie epică dintre magi și demoni puternici, devenind el însuși posedat.

Prezentarea oficială a serialului:

  • Tristețe, regret, rușine – sentimente negative trăite de oameni devin Demoni ce ne pândesc zi de zi. Demonii aleargă în întreaga lume, fiind capabili să-i nenorocească pe oameni sau chiar să-i conducă spre moarte. Cel mai interesant e că Demonii pot fi exorcizați doar de un alt Demon.
  • Yuji Itadori este un tânăr cu o putere fizică imensă, chiar dacă are o viață obișnuită de licean. Într-o zi, pentru a salva un prieten ce a fost atacat de demoni, el mușcă degetul unui spirit cu două fețe, luând demonul în propriul său suflet.
  • Ghidat de Gojo Satoru – cel mai puternic dintre magi, Yuji este înmatriculat la Liceul Metropolitan Tehnic de Magie din Tokyo, o instituție ce luptă împotriva Demonilor….și astfel începe povestea eroică a unui băiat care s-a transformat în demon pentru a elibera „spirite” – o viață pe care nu o va putea schimba niciodată.

 

Serialul va fi animat de studioul MAPPA, alături de regizorul Sunghoo Park. Această echipă a creat și serialul „The God of High School”, iar noul serial va fi difuzat exclusiv de Crunchyroll începând cu această toamnă.

Producția manga „Jujutsu Kaisen”, lansată în 2018, conform datelor din iunie 2020, sunt în circulație peste 6,5 milioane de copii. Fanii care vor să prindă firul poveștii înaintea premierei serialului, pot urmări filmul „Jujutsu Kaisen” pe platformele Shueisha în Japonia și VIZ Media în Statele Unite ale Americii.

Despre biroul Crunchyroll din Chișinău, Moldova.

Crunchyroll, o companie WarnerMedia și cel mai popular brand de anime din lume, conectează fanii anime și manga din peste 200 de țări și teritorii cu experiențe la 360 ​​de grade prin produsele și serviciile oferite.

Desemnată ”Cel mai bun angajator din Moldova al anului 2019”, echipa, care este în creștere constantă, dezvoltă produsul, designul, ingineria și marketingul ce adună comunitatea fanilor pasionați. Aceștia operează în următoarele limbaje de programare: JavaScript, Golang, Kotlin, Swift, Objective-C, TypeScript, Java, PHP, and BrightScript.

Crunchyroll a fost fondată în 2006 și are sediul central în San Francisco, cu birouri în Los Angeles, Tokyo, Paris, Lausanne, Chișinău și Berlin (AV Visionen).

Articole asemănătoare

Back to top button