fbpx

„Împreună pentru educație”. Donează rechizite pentru copiii din familii social-vulnerabile!

În perioada 3-21 august, A.O. Moștenitorii lui Ștefan cel Mare desfășoară campania socială „Împreună pentru educație”. Scopul acțiunii este de a aduna rechizite școlare pentru copiii din familii social-vulnerabile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul acestei campanii vor fi colectate şi, ulterior, distribuite rechizite şcolare pentru a ajuta 50 de copii. Micuții selectați provin din familii cu venituri reduse, cu părinţi bolnavi sau din familii care au în îngrijire mulţi copii, din familii monoparentale, copii lăsaţi în îngrijirea rudelor, neglijaţi sau cu stare de sănătate precară.

„În contextul pandemiei de COVID-19, tot mai multe familii întâmpină dificultăți financiare și, respectiv, nu pot asigura cele necesare pentru începerea noului an școlar al copiilor lor, iar fără educaţie ei nu au nici o şansă la o viaţă mai bună.

Considerăm că această campanie este o ocazie minunată de a explora una dintre valorile de bază ale societății – grija pentru copiii care au un start anevoios în viaţă”, au explicat organizatorii.

Cei care doresc să se implice, pot cumpăra un ghiozdan cu rechizite care să includă: stilou, creioane, radieră, penar, caiete, bloc de desen, acuarele, pensule, carneţele sau chiar trusa de matematică.

„Împreună putem să transformăm începutul de an școlar într-un motiv de bucurie sinceră pentru acești copii minunați și o speranță spre un viitor mai luminos!”, mai spun organizatorii campaniei.

Oamenii care vor să sprijine campania sunt invitați să doneze rechizitele la adresa: mun. Chișinău str. Gh. Asachi 21. Date de contact:  +37360 542 211, mostenitoriiluistefan@gmail.com.

Asociația Obștească „Moștenitorii lui Ștefan cel Mare” a fost fondată în anul 2020 de către studenții Academiei Ștefan cel Mare a MAI.

Articole asemănătoare

Back to top button